Over Power2People Coaching

Over Martine

Als coach begeleid ik mensen die werkstress of frustraties ervaren en daardoor vastlopen in hun werk maar ook mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Je zit vast in je baan en weet niet welke stappen je moet zetten om hieruit te komen. Ik zie kansen die jij niet ziet. Door met elkaar in gesprek te gaan hierover en opdrachten uit te voeren, krijg jij inzicht in welke kansen je hebt. Dit geeft je de power om jouw werkstress of frustratie aan te pakken. Ben je op zoek naar een nieuwe baan dan geven onze gesprekken je de power om ook daadwerkelijk die droombaan te vinden.

Coach Martine Smidt-Luijk
“Het coachingsgesprek heb ik als zeer positief ervaren. Heb er veel aan gehad en was daarnaast ook plezierig. Door de gesprekken met Martine heb ik veel duidelijker op een rij kunnen zetten wat ik wil en hoe ik daar wil komen. Directe resultaat is dat ik mijn tijdelijke detachering heb opgezegd en uiteindelijk mijn baan. Op langere termijn ben ik bezig met de dingen die mij echt liggen, energie geven en heb ik voor mijzelf durven kiezen.”
Saskia

Waar ik anderen mee help

Ik help mensen meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun potentieel optimaal te benutten. Dit vertaald zich onder meer in:

Veerkrachtiger worden?

Neem contact op en dan kijken we in een vrijblijvend gesprek hoe ik je kan helpen. Ik ben Noloc erkend loopbaanprofessional en gecertificeerd Profile Dynamics consultant.

martine@power2peoplecoaching.nl
+ 31 (0) 6 414 69 554
LinkedIn Martine Smidt – Luijk

Martine Smidt-Luijk profielfoto
“Ik heb het coachingtraject als leerzaam en soms confronterend ervaren. Goed om een spiegel voor te krijgen, maar ook om jezelf hardop dingen af te vragen en te bespreken. Ik heb inzicht gekregen in bepaalde kwaliteiten die ik niet altijd als kwaliteiten heb gezien. Het directe resultaat is een andere functie binnen hetzelfde bedrijf, met meer doorgroei mogelijkheden. Dit is ook gekomen doordat ik zelfverzekerder ben geworden en duidelijker in beeld heb waar mijn sterke en aandachtspunten liggen.”
Antoinette
"Ik leer je op een andere manier naar jezelf te kijken zodat je meer energie krijgt en minder stress hebt."
Martine Smidt-Luijk profielfoto klein
Martine Smidt-Luijk
Eigenaar Power2People Coaching