Over Power2People

Wie is Martine?

De rode draad in mijn loopbaan is het ontwikkelen van medewerkers binnen een organisatie. Gedurende mijn loopbaan heb ik dit in diverse rollen gedaan. Sinds 2015 doe ik dit als zelfstandige vanuit mijn onderneming Power2People.

Ik ga graag met de doelgroep, experts en andere betrokkenen in gesprek om de leerbehoefte scherp te krijgen. Deze co-creatie vind ik belangrijk omdat dit zorgt voor ontwikkeling op maat. Daarnaast moet er ook oog zijn voor resultaat op organisatieniveau door de behoeftes te koppelen aan de missie en de visie van de organisatie.

Mijn analytische vermogen helpt hierbij goed om tot inzicht te komen. Door middel van het stellen van verdiepende vragen kom ik snel tot de kern. Ik werk planmatig en ben resultaatgericht. Als zelfstandige heb je diverse opdrachtgevers en opdrachten, van langlopende projecten tot individuele coachgesprekken. Dit maakt dat ik mijn agenda goed beheer en mijn afspraken nakom.

Coach Martine Smidt-Luijk
“Het coachingsgesprek heb ik als zeer positief ervaren. Heb er veel aan gehad en was daarnaast ook plezierig. Door de gesprekken met Martine heb ik veel duidelijker op een rij kunnen zetten wat ik wil en hoe ik daar wil komen. Directe resultaat is dat ik mijn tijdelijke detachering heb opgezegd en uiteindelijk mijn baan. Op langere termijn ben ik bezig met de dingen die mij echt liggen, energie geven en heb ik voor mijzelf durven kiezen.”
Saskia

Wat is mijn achtergrond?

Ik neem een ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van leerinterventies mee, waaronder blended leertrajecten; zoals pre- en onboarding en talentprogramma’s, online classrooms, e-learnings en fysieke bijeenkomsten, voor diverse doelgroepen, waaronder jongeren. Dit heb ik bij ING, maar ook bij Nieuwkans, Ordina, The Young Digitals en ICS cards gedaan. Voor de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd Academie heb ik zelfstandig het nieuwe ontwerp van het pre- en onboardingsprogramma vormgegeven door met diverse betrokkenen te spreken, in te lezen op organisatie informatie en literatuur tot me te nemen.  Mijn creativiteit helpt mij om tot verrassende en afwisselende leerinterventies te komen. Dit samen maakt dat ik veel energie haal uit een L&D rol.

Ik neem graag de regie en weet mijn adviezen op een overtuigende manier te brengen waarbij ik mensen enthousiast maak voor mijn ideeën maar open sta voor andere perspectieven en meningen, want dat draagt bij aan een complete oplossing. Ik werk graag in een team, omdat ik geloof dat je elkaar juist kunt versterken als je samenwerkt.

Burn the stress TYD groot (7 of 7)

Wat houdt de coaching in?

In mijn praktijk houd ik mij bezig met loopbaanvraagstukken en persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken zoals bijvoorbeeld: “ik zit vast in mijn baan en weet niet welke stappen ik moet zetten om hieruit te komen” Of “Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, maar weet niet wat en waar te beginnen” Of “Ik wil weer met plezier naar werk gaan”, “Ik wil een goede werk-privébalans.”

Ik zie kansen die de gecoachte nog niet ziet. Door met elkaar in gesprek te gaan hierover en opdrachten uit te voeren en hierop verdieping aan te brengen, krijgt de gecoachte inzicht in welke kansen hij/zij heeft.

Met mijn ruime ervaring als coach en trainer heb ik veel mensen kunnen begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik begeleid iemand waar nodig maar, persoonlijk leiderschap en regie pakken en nemen moedig ik aan om de mensen tot de juiste resultaten te laten komen.

Het aantal gesprekken in een traject is afhankelijk van de vraag en dit bespreek ik graag in een kosteloze intake

Wat kan ik je bieden?

Wil je meer weten?

Neem contact op en dan kijken we in een vrijblijvend gesprek hoe ik je kan helpen. Ik ben Noloc erkend loopbaanprofessional en gecertificeerd Profile Dynamics consultant.

martine@power2peoplecoaching.nl
+ 31 (0) 6 414 69 554
LinkedIn Martine Smidt – Luijk

CV foto
“Ik heb het coachingtraject als leerzaam en soms confronterend ervaren. Goed om een spiegel voor te krijgen, maar ook om jezelf hardop dingen af te vragen en te bespreken. Ik heb inzicht gekregen in bepaalde kwaliteiten die ik niet altijd als kwaliteiten heb gezien. Het directe resultaat is een andere functie binnen hetzelfde bedrijf, met meer doorgroei mogelijkheden. Dit is ook gekomen doordat ik zelfverzekerder ben geworden en duidelijker in beeld heb waar mijn sterke en aandachtspunten liggen.”
Antoinette
"Ik leer je op een andere manier naar jezelf te kijken zodat je meer energie krijgt en minder stress hebt."
Martine Smidt-Luijk profielfoto klein
Martine Smidt-Luijk
Eigenaar Power2People Coaching